Eendrachtsweg 89-A, 4337PC MIDDELBURG

Vraagprijs

€ 425.000 kosten koper

Woonopp.

138 m2

Perceelopp.

273 m2

Omschrijving

Wonen op de mooiste plek in Woonpark Mortiere direct aan het park in een nieuwbouwwoning?

Dat kan in deze fantastisch mooi afgewerkte royale tweekapper uit 2018, gelegen in het gewilde en kindvriendelijke Parkzijde. De woning beschikt over een enorme luxe waaronder vloerverwarming in de gehele woning (regelbaar per kamer), 15 zonnepanelen en het huisbesturingssyteem Slimwonen. Met dit systeem kunt u eenvoudig met uw smartphone of tablet o.a. de verwarming en een aantal schakelaars bedienen op afstand. De woning beschikt over een garantiecertificaat tot 10 jaar na oplevering, waardoor u zeker bent van een uitstekende koop. Kosten nog moeite zijn gespaard in de afwerking, waaronder de beschikking over een luxe keuken, badkamer en volledig aangelegde tuin.

Indeling; via hal toegang tot meterkast en toilet. Het toilet is extra luxe afgewerkt in overeenstemming met de stijl van de badkamer. Vanuit de hal bereikt u de open woonruimte welke door de indeling beschikt over 2 separate zitgedeelten. Aan voorzijde de woonkamer en aan achterzijde de woonkeuken. De woonkeuken is werkelijk een summum voor kookliefhebbers. Zo beschikt de keuken over kwalitatief hoogwaardige keuken- en inbouwkasten voorzien van fronten met eiken fineerhout, een verdikt stenen werkblad en moderne inbouwapparatuur waaronder een quooker. Door de uitbouw van 1,2 meter aan achterzijde is de woonkeuken royaal van opzet. Middels openslaande deuren biedt staat deze ruimte in directe verbinding met buiten. De positionering van de tuin zorgt voor een vrij uitzicht aan achterzijde waar u rust, privacy en vrijheid ervaart. De tuin is compleet aangelegd door een erkend bedrijf en beschikt over een praktische indeling met meerdere zonneterrassen, borders en een vrijstaande dubbele berging. Aan voorzijde beschikt de woning over een eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s.

1e verdieping; via overloop toegang tot 2 ruime slaapkamers en een zeer royale en luxe badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche over de gehele diepte, een 2e toilet en een wasmeubel met dubbele wastafel. Deze is vergroot ten opzichte van de standaard badkamer en is dan ook echt een bijzonder aantrekkelijk aspect van deze woning.

2e verdieping; open ruimte in gebruik als logeerkamer. Gezien het oppervlak, is het mogelijk om hier 2 royale slaapkamers te realiseren. Op deze verdieping bevindt zich ook de afgesloten technische ruimte, tevens voorzien van wasmachineaansluiting.

Deze woning is werkelijk een lust voor het oog. Alles is nieuw en hierbij is gekozen voor een modern en strakke wand- en plafondafwerking. Doordat deze woning in 2018 is opgeleverd, is er een duidelijk kwaliteitsverschil zichtbaar met het overige bestaand aanbod in Woonpark Mortiere.

Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie.

Lees verder...
Streetview