Spaarnestraat 38, 4388TK OOST-SOUBURG

Vraagprijs

€ 225.000 kosten koper

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

369 m2

Omschrijving

Bijkomen in een oase van rust en toch in een kindvriendelijke wijk wonen met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? Dan is deze woning met een perceeloppervlakte van maar liefst 369 m2 bijzonder geschikt. Aan de rand van het groen in Oost-Souburg bieden wij een goed onderhouden, ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en open zolder aan. Door de prachtig en zeer goed verzorgde tuin is dit werkelijk een unieke woonomgeving. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen, zonwering en een vernieuwde badkamer. De woning is verduurzaamd doormiddel van zonnepanelen, waardoor u structureel op uw woonlasten bespaart.

Indeling; entree met mk en toilet, zeer ruime, tuingerichte woonkamer met open keuken aan voorzijde. Via openslaande deuren bereikt u de tuin, welke door de aanwezigheid van meerdere terrassen de gehele dag over zon beschikt. 1e verdieping: ruime overloop, vier fijne slaapkamers en een luxe vernieuwde badkamer met inloopdouche, wasmeubel en 2e toilet. In deze badkamer is later een raam toegevoegd waardoor u over een prettige lichtinval en natuurlijke ventilatie beschikt.

2e verdieping: vaste trap naar grote zolderkamer met CV-opstelling. Deze zolder is eenvoudig te verbouwen naar een 5e slaapkamer.

De woning is goed verzorgd en zeer ruim van opzet. Echter de perceeloppervlakte in combinatie met de vrije locatie maakt dit object werkelijk uniek. Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie.

Lees verder...
Streetview