Terug naar de resultaten
Duke Ellingtonlaan (Bouwnummer 2) in Middelburg 4337 AA

Duke Ellingtonlaan (Bouwnummer 2)

4337 AA Middelburg
Koopsom € 205.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Project Middelburg, Woonpark Mortiere
Aan de zuidzijde van Middelburg, ideaal ten opzichte van ontsluitingswegen vormt zich iets moois: Woonpark Mortiere! Dé groene en waterrijke woonwijk van Middelburg, de culturele en monumentenstad van Zeeland waar bovendien het provinciaal bestuur zitting houdt in de gebouwen direct gelegen aan het Abdijplein.
In een mooi gemêleerde samenstelling...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Project Middelburg, Woonpark Mortiere
Aan de zuidzijde van Middelburg, ideaal ten opzichte van ontsluitingswegen vormt zich iets moois: Woonpark Mortiere! Dé groene en waterrijke woonwijk van Middelburg, de culturele en monumentenstad van Zeeland waar bovendien het provinciaal bestuur zitting houdt in de gebouwen direct gelegen aan het Abdijplein.
In een mooi gemêleerde samenstelling vinden we in Woonpark Mortiere immers riante vrijstaande villa's, karakteristieke twee-onder-een-kap woningen en klassieke rijwoningen, die nergens een massaliteit krijgen. Daarnaast is er een beperkt aantal vrije kavels, waar binnen de aangeven architectonische context zelf gebouwd kan worden. Het aanbod is al breed en divers; het wordt zelfs nóg gevarieerder, doordat voor bijna iedere woning geldt, dat de woning met tal van opties op maat gemaakt kan worden voor uw specifieke woonwensen.

De woningkoper van nu wil iets te kiezen hebben. Woonpark Mortiere bewijst helemaal van nu te zijn, door daar op heel veel manieren op in te spelen. De variatie is enorm en Heijmans voegt daar voor een aantal woningen nog Wenswonen aan toe: maatwerk in optima forma. Individuele woonwensen krijgen binnen Woonpark Mortiere vorm. Woningen krijgen hier, meer dan waar ook, de eigen signatuur van de bewoners, terwijl ze tegelijkertijd ook allen passen binnen het uitgebalanceerde beeld van de gehele wijk. Want hoewel tal van architecten tekenen voor Woonpark Mortiere is hier duidelijk ook sprake van een eenheid: iedereen schaart zich hier achter kwaliteit.

Ligging
Vanuit Woonpark Mortiere vindt u binnen enkele minuten zowel uw weg naar de Randstad als ook naar België. Via het nieuw aangelegde gedeelte van de N57 met aquaduct is ook de autoroute binnen Walcheren en de route richting Schouwen en Duiveland en Noord Beveland enorm verbeterd en bent u niet meer afhankelijk van de bruggen over het kanaal door Walcheren.
Het station van de Nederlandse Spoorwegen ligt op slechts vijf fietsminuten van de wijk. Elk uur stoppen hier twee treinen richting Brabant en twee treinen richting Vlissingen. Hierdoor zijn ook scholen zoals de Hogeschool Zeeland perfect met openbaar vervoer bereikbaar. Middelburg beschikt verder over een gezellige binnenstad met in het stadshart het grote marktplein. Dit plein wordt regelmatig gebruikt voor tal van activiteiten.

Ook voor watersportliefhebbers is Middelburg een prima woonplaats. Via de eigen binnenhaven vaart u met uw boot via het kanaal door Walcheren bijvoorbeeld naar het pittoreske Veere. waarna u door de sluizen het Veerse Meer op vaart richting plaatsen als Arnemuiden, Vrouwenpolder of Kamperland. En gaat dat u nog niet ver genoeg, dan is Natuurpark de Oosterschelde nog een mooie uitdaging.
Bent u strandliefhebber? Ook dan is Middelburg een ideale woonplaats voor u. Immers binnen no time bent u op uw geliefde plekje op het strand. Geen lange files, maar gewoon met de fiets! Kortom, in Middelburg is altijd wat te beleven!

Omgeving
Direct grenzend aan Woonpark Mortiere ligt de 9-holes golfbaan. Een prima onderhouden baan, waar veel liefhebbers inmiddels hun baan hebben gevonden. In de direct aangrenzende wijken zijn winkelcentra te vinden, waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. U vindt hier tal van winkels, waaronder verschillende supermarkten.
Verder zijn in Middelburg uiteraard diverse scholen gevestigd. Basisonderwijs en voortgezet onderwijs zijn rijkelijk vertegenwoordigd, maar tevens is er een universiteit gevestigd: Rooseveld Academy. Voor het HBO onderwijs bent u aangewezen op de Hogeschool Zeeland te Vlissingen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 205.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 780 m² Aantal kamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag
Route van naar Duke Ellingtonlaan (Bouwnummer 2), 4337 AA Middelburg

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.