Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
John H. Raiser Park (Visodeweg) in Oost-Souburg 4388

John H. Raiser Park (Visodeweg)

4388 Oost-Souburg
Prijs op aanvraag
Te koop

Omschrijving

John H. Raiser Park

Sommige plekken zijn zo uniek, die zou je het liefst geheim willen houden.
Zoals hier, dichtbij het centrum van Oost-Souburg. De percelen die wij hier te koop aanbieden, lijken je als het ware te omarmen. Wie landelijk en vrij wil wonen, moet zeker komen kijken.
Vanaf het najaar van 2018 zullen wij...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

John H. Raiser Park

Sommige plekken zijn zo uniek, die zou je het liefst geheim willen houden.
Zoals hier, dichtbij het centrum van Oost-Souburg. De percelen die wij hier te koop aanbieden, lijken je als het ware te omarmen. Wie landelijk en vrij wil wonen, moet zeker komen kijken.
Vanaf het najaar van 2018 zullen wij hier 3 riante bouwkavels gaan realiseren.

Het perceel dat we voor u ontdekt hebben, ligt een beetje verborgen tussen de Kromwegesingel, Vlissingsestraat en de A58. Hier heeft u de mogelijkheid om een grote zonnige tuin met volop privacy te realiseren.
Op deze unieke locatie creëren wij bouwkavels zo ruim en groot dat het zeker de gelegenheid geeft om uw eigen fruitbomen te planten en om scharrelkippen te houden.

Geniet van de prachtige bloesem in het voorjaar en van het plezier om in het najaar je eigen fruit te oogsten.

Het John H. Raiser Park bestaat uit drie bouwkavels waar u naar uw eigen smaak een landelijke woning kunt realiseren. De woningen worden gesitueerd op ruime kavels en de woningen zijn met de voorgevel naar de straat gericht. De woningen worden via het park en vervolgens de Kromwegesingel, ontsloten. De ruimte rondom het park is deels openbaar toegankelijk en heeft een groene uitstraling met een grasstrook met daarin bomen. Aan de noordkant wordt een brede waterpartij gerealiseerd. Deze groene uitstraling met water versterkt het beoogde karakter van het gebied: ‘Landelijk Zeeuws’. Ook wordt er, naast parkeren op eigen terrein, geclusterd geparkeerd in de openbare ruimte.

Kavel 1: 1558 m² Koopsom € 329.906,- V.O.N.
Wanneer u het park binnen rijdt bevindt het eerste perceel zich aan uw linkerzijde. Het royale kavel met een grote van 1558 m² is gesitueerd met de achtertuin op het Zuidzuidoosten. Door de forse afmetingen van het perceel vindt u de gehele dag door een plek in de tuin waar u heerlijk in de zon kunt genieten.

Op dit perceel mag een woning worden gebouwd met een maximale inhoud van 750 m³
De maximale goothoogte van de woning bedraagt 4 meter en de maximale nokhoogte bedraagt 9,5 meter.

De groenstrook met een oppervlakte van 231 m² gelegen aan de Oostzijde en aan de Noordzijde van het perceel behoren bij het perceel. Hier mag niet op worden gebouwd en dient als groene scheiding tussen de weg en het perceel, deze zal worden aangeplant met Zeeuwse haag en knotwilgen. Deze groenstrook wordt met de bestemming “Tuin” geleverd. Door de sloot aan de Westzijde is er een landelijke scheiding aangebracht tussen uw perceel en het perceel van de buren. Op de linker pagina is ter indicatie een impressie weergegeven van een modelwoning met een bij het beeld- en kwaliteitsplan passende stijl.

Kavel 2: 1560 m² Koopsom € 330.330,- V.O.N.
Het tweede perceel wat u aan uw linkerzijde tegenkomt vanaf binnenkomst heeft een grootte van 1560 m² en is eveneens gesitueerd met de achtertuin op het Zuidzuidoosten. Door de sloten aan de achterzijden, aan beide zijden van het perceel en deels aan de voorzijde zit u heerlijk vrij op dit kavel.

Op dit perceel mag een woning worden gebouwd met een maximale inhoud van 1000 m³. De maximale goothoogte van de woning bedraagt 4 meter en de maximale nokhoogte bedraagt hier 9,5 meter. De groenstrook gelegen aan de Noordzijde grenzend aan het perceel en de groenstrook grenzend aan de
watergang behoren bij het perceel. Het gezamenlijk oppervlak hiervan bedraagt 746 m². Hier heeft u de mogelijkheid een heerlijke zithoek aan het water te creëren of uw eigen boomgaard aan te planten.

Deze groenstroken worden met de bestemming “Tuin” geleverd en zullen worden aangeplant met knotwilgen en Zeeuwse haag.

Kavel 3: 1706 m² Koopsom € 361.245,- V.O.N.
Het derde en laatste perceel treft u vanaf binnenkomst in het park aan uw linkerzijde in de hoek aan. Dit perceel heeft een riant oppervlak van 1706 m² en is gesitueerd met de achtertuin van het Zuidzuidoosten tot het Zuidzuidwesten. Doordat het perceel heerlijk ligt ingesloten kunt u hier in alle rust genieten.

Op het perceel mag een woning worden gebouwd met een maximale inhoud van 750 m³. De maximale goothoogte van de woning bedraagt 4 meter en de maximale nokhoogte bedraagt 9,5 meter.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 7733 m² Kadasteroppervlakte 4825 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vlissingen Sectie I Perceelnummer 3971 Oppervlakte 1558 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Vlissingen Sectie I Perceelnummer 3971 Oppervlakte 1560 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Vlissingen Sectie I Perceelnummer 3971 Oppervlakte 1707 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar John H. Raiser Park (Visodeweg), 4388 Oost-Souburg

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.