Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
J.I. Sandersestraat 70 - G4 in Oost-Souburg 4388 EG

J.I. Sandersestraat 70 - G4

4388 EG Oost-Souburg
Vraagprijs € 21.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Op een besloten plein gelegen, een mooie garagebox uit 2006 voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur. Deze box is zo gesitueerd dat het in- en uitrijden geen problemen oplevert.

Het betreft een stenen garage met een betonnen vloer en een geïsoleerd dak voorzien van EPDM dakbedekking ( langere levensduur ). Verder treft u voor de garage een gezamenlijk plein, hier is een vereniging...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Op een besloten plein gelegen, een mooie garagebox uit 2006 voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur. Deze box is zo gesitueerd dat het in- en uitrijden geen problemen oplevert.

Het betreft een stenen garage met een betonnen vloer en een geïsoleerd dak voorzien van EPDM dakbedekking ( langere levensduur ). Verder treft u voor de garage een gezamenlijk plein, hier is een vereniging van eigenaren voor opgericht die het onderhoud verzorgd. De bijdrage hiervoor is € 35,- per jaar.

Het geheel ziet er keurig verzorgd uit, zowel de box als het gehele terrein.
Dit terrein kunt u bereiken middels een doorgang (poort) aan de J.I. Sandersestraat.

Woont u in de omgeving en mocht u op zoek zijn naar een goede stallingsplek voor uw auto dan is deze garage zeer zeker de moeite waard. Ook als eventuele belegging is de aankoop interessant.

Benieuwd? Wij laten deze garage graag aan u zien.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 21.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 19 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Vlissingen Sectie R Perceelnummer 3870 Oppervlakte 19 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar J.I. Sandersestraat 70 - G4, 4388 EG Oost-Souburg

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.