Mijn favorieten

Taxaties

Huis taxeren

Wilt u de waarde van uw woning weten?

Een koper van een woning, een verkoper van een woning, de hypotheeknemer, de verzekeraar, de accountant, de overheid en de belastingdienst vragen zich vaak af wat een woning waard is. Dan heeft u een nauwkeurige taxatie nodig.

Schinkel de Weerd kan daar als beëdigd taxateur een objectief antwoord op geven door middel van het uitvoeren van een taxatie.

Wij werken volgens de eisen van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en met diverse taxatievalidatie-instituten.
Hierdoor weet u zeker dat uw taxatie aan alle eisen en wettelijke regels voldoet, en dat uw taxatierapport door alle (NHG) geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

Wij zijn in staat om snel de taxatie op te nemen tegen een scherp en aantrekkelijk tarief.

Het taxatieproces

Wij werken binnen een vastgesteld werkgebied. Na acceptatie van de opdracht maken wij een afspraak om de woning op locatie op te nemen en vragen wij documenten en informatie op. Na opname van de woning wordt de waarde berekend en de rapportage uitgewerkt. Na validatie door een van de erkende validatie instituten ontvangt u evenals de geldverstrekker het rapport digitaal.

 
taxatie