Ik wil kopen

 • Wij staan voor u klaar

  Laat u begeleiden door uw eigen NVM aankoopmakelaar. Juist in de huidige markt is het voor u als leek lastig een goed beeld te vormen van het huizenaanbod. Waarom staat de ene woning al zo lang te koop en wordt de andere snel verkocht? Is de vraagprijs wel correct en hoe zit het met het bestemmingsplan of de ontwikkelingen in de directe omgeving?

  Het zijn allemaal vragen waar een aankoopmakelaar antwoord op kan geven. Een aankoopmakelaar kan u helpen bij het zoeken en vinden van een passende nieuwe woning en u begeleiden bij de aankoop.

 • Uitwisselingssysteem

  Elke dag ontvangen wij volledig geautomatiseerd het laatste aanbod. Ook de woningen in de stille verkoop, die niet op Funda gepresenteerd staan, zijn vaak bij ons bekend.

  Daarnaast is ons persoonlijke netwerk een exclusieve bron van informatie waar u uw voordeel mee kunt doen. Omdat wij ons elke dag op de huizenmarkt begeven, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 • 'No cure, no pay'

  Eenmaal een woning gevonden, dan verzorgen wij de commerciële en juridische aspecten van de aankoop. Het onderhandelen en onderzoeken! Alles wordt in het werk gesteld om uw vragen te beantwoorden of de realisatie van uw wensen mogelijk te maken. Indien nodig adviseren wij u over het inschakelen van de juiste specialisten zoals aannemers, bouwkundigen of juristen. Onze dienstverlening omtrent aankoop is altijd op basis van ‘no cure, no pay’.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring