Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Woonpark Mortiere
Woonpark Mortiere
Woonpark Mortiere
Woonpark Mortiere
Woonpark Mortiere
Woonpark Mortiere
Woonpark Mortiere

Woonpark Mortiere

Middelburg

beschikbaar

€ 96.000,- tot € 555.000,- V.O.N.

Omschrijving

Project Middelburg, Woonpark Mortiere
Aan de zuidzijde van Middelburg, ideaal ten opzichte van ontsluitingswegen vormt zich iets moois: Woonpark Mortiere! Dé groene en waterrijke woonwijk van Middelburg, de culturele en monumentenstad van Zeeland waar bovendien het provinciaal bestuur zitting houdt in de gebouwen direct gelegen aan het Abdijplein.
In een mooi gemêleerde samenstelling vinden we in Woonpark Mortiere immers riante vrijstaande villa's, karakteristieke twee-onder-een-kap woningen en klassieke rijwoningen, die nergens een massaliteit krijgen. Daarnaast is er een beperkt aantal vrije kavels, waar binnen de aangeven architectonische context zelf gebouwd kan worden. Het aanbod is al breed en divers; het wordt zelfs nóg gevarieerder, doordat voor bijna iedere woning geldt, dat de woning met tal van opties op maat gemaakt kan worden voor uw specifieke woonwensen.

De woningkoper van nu wil iets te kiezen hebben. Woonpark Mortiere bewijst helemaal van nu te zijn, door daar op heel veel manieren op in te spelen. De variatie is enorm en Heijmans voegt daar voor een aantal woningen nog Wenswonen aan toe: maatwerk in optima forma. Individuele woonwensen krijgen binnen Woonpark Mortiere vorm. Woningen krijgen hier, meer dan waar ook, de eigen signatuur van de bewoners, terwijl ze tegelijkertijd ook allen passen binnen het uitgebalanceerde beeld van de gehele wijk. Want hoewel tal van architecten tekenen voor Woonpark Mortiere is hier duidelijk ook sprake van een eenheid: iedereen schaart zich hier achter kwaliteit.

Ligging
Vanuit Woonpark Mortiere vindt u binnen enkele minuten zowel uw weg naar de Randstad als ook naar België. Via het nieuw aangelegde gedeelte van de N57 met aquaduct is ook de autoroute binnen Walcheren en de route richting Schouwen en Duiveland en Noord Beveland enorm verbeterd en bent u niet meer afhankelijk van de bruggen over het kanaal door Walcheren.
Het station van de Nederlandse Spoorwegen ligt op slechts vijf fietsminuten van de wijk. Elk uur stoppen hier twee treinen richting Brabant en twee treinen richting Vlissingen. Hierdoor zijn ook scholen zoals de Hogeschool Zeeland perfect met openbaar vervoer bereikbaar. Middelburg beschikt verder over een gezellige binnenstad met in het stadshart het grote marktplein. Dit plein wordt regelmatig gebruikt voor tal van activiteiten.

Ook voor watersportliefhebbers is Middelburg een prima woonplaats. Via de eigen binnenhaven vaart u met uw boot via het kanaal door Walcheren bijvoorbeeld naar het pittoreske Veere. waarna u door de sluizen het Veerse Meer op vaart richting plaatsen als Arnemuiden, Vrouwenpolder of Kamperland. En gaat dat u nog niet ver genoeg, dan is Natuurpark de Oosterschelde nog een mooie uitdaging.
Bent u strandliefhebber? Ook dan is Middelburg een ideale woonplaats voor u. Immers binnen no time bent u op uw geliefde plekje op het strand. Geen lange files, maar gewoon met de fiets! Kortom, in Middelburg is altijd wat te beleven!
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl