Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bosanemoon (Allure) (Bouwnummer 4)
Bosanemoon (Allure) (Bouwnummer 4)
Bosanemoon (Allure) (Bouwnummer 4)
Bosanemoon (Allure) (Bouwnummer 4)
Bosanemoon (Allure) (Bouwnummer 4)
Bosanemoon (Allure) (Bouwnummer 4)
Bosanemoon (Allure) (Bouwnummer 4)

Bosanemoon (Allure) (Bouwnummer 4)

MIDDELBURG

beschikbaar

€ 585.000,- v.o.n.

appartement
Woonoppervlakte 123 m²
Aantal slaapkamers 2

Omschrijving

Langs een kronkelende laan in het landschap van Essenvelt verrijzen straks ultiem mooie appartementgebouwen: De Heeren van Essen. De in totaal 32 appartementen worden verdeeld over twee gebouwen, Allure & Bravoure. Ieder gebouw huisvest 13 riante appartementen, één geweldige special en twee fantastische penthouses. Intiem wonen met een geweldig weids uitzicht – wat een gevoel!

INTIEM WONEN
De statige laangerichte entree van de twee appartementgebouwen refereren aan het landhuis van de familie Van Essen dat hier ooit stond. De manier waarop de twee gebouwen een relatie aangaan met de omgeving, is heel bijzonder; namelijk voor iedere toekomstige eigenaar van een woning een ware penthousebeleving. Niet alleen gezien de ligging van de gebouwen, maar zeker ook de vergezichten, de indelingsmogelijkheden, maar bovenal door het gebruik van organische vormen, waardoor licht, lucht en ruimte hoogtij vieren.
De in totaal 32 appartementen worden verdeeld over twee gebouwen. Ieder gebouw huisvest 13 riante appartementen, één geweldige special en twee fantastische penthouses De prijzen van de woningen starten vanaf ca. € 490.000,- v.o.n. De woonoppervlaktes variëren van ca. 103 m² tot ca. 189 m².

BOSANEMOON
Veel mooier dan dit wordt het niet. Ontwaken met vrij zicht op de mooie omgeving, aan het kookeiland staan en vrij de natuur in kijken en volop leefruimte die in veel opzichten nog kan worden aangepast naar uw wensen. Zit u straks op het meer dan riante balkon met een groepje vrienden te eten? Of leest u hier totaal ontspannen een boek terwijl de achtergrondmuziek wordt verzorgd door het gezang van vogels?

EXTRA
Berging op de begane grond, 1 toegewezen parkeerplaats en gedeeld eigendom van de gemeenschappelijke tuin én het Tuinjuweel.

TUINJUWEEL
Aan de achterzijde tussen de twee gebouwen, midden in het groen verrijst straks het ‘Tuinjuweel’: een tuinhuisje speciaal voor alle bewoners van De Heeren van Essen. Het nodigt u uit om daar te verblijven, te ontmoeten, te ontspannen, de tuin te onderhouden of gewoon te genieten. En ja, we begrijpen dat u misschien niet allen even ‘groene vingers’ heeft, maar zeg nu zelf: u wilt hier toch jarenlang van kunnen blijven genieten? Het Tuinjuweel is een klein bouwwerkje dat straks door de bewoners gezamenlijk gebruikt kan worden. U vindt hier ruimte om te ontspannen, leest hier een boek, drinkt een kop thee, of u gaat met de schoffel in de hand een ronde door de tuin maken. Samen genieten op het terras van een bewonersbarbecue of gewoon van mooie levensverhalen van en avonturen met elkaar.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 585.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

VvE checklist

Inschrijving KVK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Bouw

Soort woning
appartement
Soort appartement
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Woonlaag
2
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwperiode
VANAF_2021_TM_2030
Open portiek
nee
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
lift, zonnepanelen
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
123 m²
Bergruimte oppervlakte
5 m²
Buitenruimte oppervlakte
15 m²

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
landelijk gelegen

Bergruimte

Parkeergelegenheid
op eigen terrein
Schuur/berging
inpandig
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl