Header

Woonzorgcentrum Scheldehof

Scheldehof is eind 2017 opgeleverd en had als basis de Zware Plaatwerkerij van het Scheldekwartier (scheepsbouw). Door een grondige verbouwing en nieuwbouw van een vleugel aan de Zware Plaatwerkerij is het gebouw geworden tot wat het nu is: een woonzorgcentrum en verpleeghuis voor ouderen in Vlissingen. 

Huren in Scheldenhof

Wilt u hier wonen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande button.

Header

Scheldehof biedt een thuis aan veel verschillende doelgroepen:

  • Zelfstandig wonen (huur)
  • Wonen in een groep (voor mensen met dementie)
  • Wonen met zorg (voor mensen met lichamelijke aandoeningen)
  • Beschermd Wonen (voor mensen met psychiatrische aandoeningen)

Header

Wonen in Woonzorgcentrum Scheldehof

Op de locatie Scheldehof vindt u appartementen van verschillende grootte en prijsklasse. Een appartement bestaat uit: 

Woonkamer & keuken

1 of 2 slaapkamers

douche met toilet

berging

balkon (open dan wel inpandig)

Header

Voorzieningen

Scheldehof beschikt over verschillende voorzieningen zoals een binnentuin, De Brasserie Scheldehof, De Werkplaats, De Winkel en een bioscoopzaal. In het souterrain is het parkeren ondergebracht. Vanuit de parkeergarage is er binnendoor toegang tot de appartementen. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk.  

Hoe is de zorg geregeld?

In het woonzorgcentrum woont u zelfstandig met alle privacy die daar bij past. Dagelijks is er een wijkverpleegkundige of verpleegkundige aanwezig. Zij regelen alle zorg- en dienstverlening die u nodig heeft. Als het moet, 24 uur per dag.
 
In uw woning beschikt u over het alarmeringssysteem Telehulp, zodat u ook 's nachts hulp kunt inroepen als dit nodig is. Dat geeft wel zo'n veilig gevoel. Ook kunt u gebruikmaken van de maaltijdservice aan huis of tussen de middag eten in De Brasserie Scheldehof.

Parkeren

Er zijn verschillende parkeerterreinen in de buurt van Scheldehof. Het voordeligst kunt u parkeren aan de Koningsweg, hier staat u tussen 09.00 en 18.00 uur de eerste 3 uur gratis. Vanaf de Koningsweg is het 5 minuten lopen naar Scheldehof.

Meer informatie over woonzorgcentrum Scheldehof vindt u in de welkomstbrochure.