Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Huis verkopen

Huis verkopen

JE WILT JE HUIS VERKOPEN, MAAR HOE DOE JE DAT? SCHINKEL DE WEERD IS JOUW PERSOONLIJKE MAKELAAR.

We weten wat nodig is voor een succesvolle verkoop van je woning.

Daarvoor zetten we graag een stapje extra. Bovendien zijn wij als NVM-makelaar altijd op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je daar alles over.

Bij Schinkel de Weerd hebben we oog voor jouw wensen. We behartigen jouw belangen. Vooraf spreken we samen af welke vergoeding daar tegenover staat. We zijn daarover volledig transparant.

Goede prijs voor jouw woning

Het is belangrijk dat je een goede prijs voor jouw woning vraagt. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komen wij altijd eerst bij je thuis om je woning te bekijken. We letten dan onder andere op de ligging en de technische staat van je woning. Daarnaast bespreken we welke gebreken of andere bijzondere aspecten er zijn, die de prijs kunnen beïnvloeden.

Verkoopprijs bepalen

Verder onderzoeken we, via de NVM-database, de marktprijzen van vergelijkbare woningen in de omgeving. Op basis van al deze informatie adviseren wij je over de prijs waar je het meest bij gebaat bent: een realistische vraagprijs. Afhankelijk van jouw wensen en budget stellen we daarna een slim publiciteitsplan op.

Vraag direct een
gratis
waardebepaling aan

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl
ipad funda

Groot en uitgebreid op funda.nl

Zodra we jouw woning in onze woningportefeuille hebben opgenomen, melden we je woning aan bij de NVM-database voor woonobjecten. Daarmee zijn direct alle NVM-verkoopmakelaars op de hoogte. Bovendien komt je woning op funda.nl.

Full-service makelaar

Jouw persoonlijke makelaar van Schinkel de Weerd coördineert en begeleidt alle bezichtigingen en is de contactpersoon voor kandidaat-kopers. Natuurlijk kun je voor de onderhandelingen op ons vertrouwen. We hebben zoveel ervaring dat we niet alleen weten wat jouw huis minimaal moet opbrengen, maar ook hoe je er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. Daarom stellen wij vooraf samen de biedingstactiek vast. Zeker als er meerdere bieders zijn, voorkomen we zo dat je (kostbare) fouten maakt.

Voorkomen van verrassingen

Wanneer jij en de koper het eens zijn over de prijs en de overige voorwaarden, stellen we de koopovereenkomst op. Hierin bevestigen we de gemaakte afspraken. We informeren je graag over je rechten en plichten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Verkoop stappenplan

Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft hij nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de aankoop kan afzien. Het koopcontract kan ook nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden. De ondertekende koopakte en alle relevante stukken sturen wij naar de notaris. Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt hij een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Een aantal dagen voor de levering krijg je van de notaris daarvan een concept en een nota van afrekening. We controleren samen of alle documenten kloppen. Houd er verder rekening mee dat de koper het recht heeft om vóór de levering jouw woning nog te inspecteren om te zien of je alles in de afgesproken staat hebt achtergelaten. Op de dag van levering gaan we met je mee naar de notaris. Je bent officieel geen eigenaar meer van de woning, zodra je de akte van levering hebt ondertekend en deze is ingeschreven bij het Kadaster. We feliciteren dan natuurlijk graag!

De rol van Schinkel de Weerd bij de verkoop van je woning:

 • behartigen van jouw belangen
 • inspectie van de woning
 • onderzoeken van de marktprijzen in de omgeving van de woning
 • advies over een realistische vraagprijs
 • opstellen van een slim publiciteitsplan
 • plaatsing van de woning in de uitgebreide NVM-database en op funda.nl
 • verzorgen tegen geringe kosten van interieur- en tuinadvies
 • coördineren en begeleiden van de bezichtigingen
 • voeren van de onderhandelingen over de verkoop
 • informeren over jouw rechten en plichten bij de koopovereenkomst
 • controleren van de leveringsakte en de nota van afrekening

Onze tips voor een succesvolle bezichtiging van je woning

Zorg dan dat je woning
netjes is
Verhelp kleine
mankementen
Zorg dat de tuin er
uitnodigend uitziet
Houd er rekening mee dat
bezoekers achter alle
deuren
willen kijken
Vraag ons om de bezichtigingswijzer met praktische tips
Gemiddelde beoordeling

9,0

Gebaseerd Op 259 Beoordelingen Bekijk alle beoordelingen

10,0

“Woning super snel verkocht tegen een hele goede prijs. Vooraf duidelijke uitleg gekregen over de verkoop strategie en de makelaar heeft dit meer dan waar gemaakt. Heel erg tevreden over de hele gang van zaken en zou ze zeker aanbevelen.”

Ik zou deze makelaar aanbevelen

10,0

“Woning super snel verkocht tegen een hele goede prijs. Vooraf duidelijke uitleg gekregen over de verkoop strategie en de makelaar heeft dit meer dan waar gemaakt. Heel erg tevreden over de hele gang van zaken en zou ze zeker aanbevelen.”

Ik zou deze makelaar aanbevelen