Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
C-Dock

C-Dock

Vlissingen

Toekomstig

€525.000,-

EERSTE RANG AAN HET TIMMERPLEIN IN VLISSINGEN

Omschrijving

Bouw gestart! Inmiddels wordt er aan de oostkade van het Timmerplein van Vlissingen hard gewerkt aan de realisatie van C-Dock. Hier verrijzen negentien luxe-appartementen, vier penthouses en twee top-penthouses. Direct aan de kade; aan de nieuwe wandelpromenade met vrij zicht op de havens, de Westerschelde, de werven, de Oranjemolen en de binnenstad. Dynamiek gegarandeerd!

C-Dock is ranker en hoger dan de Timmerfabriek en staat nóg dichter bij het water. Zo onstaan zichtlijnen die onovertroffen zijn, vanuit ieder appartement, zeker vanuit de penthouses die bijna panoramisch uitzicht hebben. Vrijer, verder, verrassender. Het complete woonprogramma, de bijbehorende royale parkeergarage met berging, doordachte architectuur en het fraaie materiaalgebruik maken een appartement in C-Dock uitermate aantrekkelijk. Hier resideert u, eerste rang aan het Timmerplein.

Unieke buitenkans, laatste beschikbare appartement!
Appartementstype B1 op de 1e verdieping (bouwnr. 4) bevindt zich aan de kaven/haven zijde en beschikt over 2 ruime slaapkamers, fraaie woonkamer met ruimte voor een grote open keuken. De badkamer beschikt over luxe sanitair en tegelwerk. In de parkeerkelder bevinden zich de eigen parkeerplaats en berging. Het appartement beschikt over een balkon van ruim 13 m2.
Lees meer

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl