Mijn favorieten

Welkom bij Schinkel de Weerd Makelaardij


Wij zijn gevestigd aan de Kanaalstraat 41, 4388 BK Oost Souburg en zijn actief op het gebied van aan- en verkoop van onroerend goed en taxaties op Walcheren in onder andere Oost-Souburg, Middelburg en Vlissingen.

Schinkel de Weerd kenmerkt zich door de inzet van een klantgericht en flexibel team van specialisten. Onze persoonlijke benadering, uitstekende bereikbaarheid en moderne werkwijze maken dat u zich echt klant zult voelen. Met een juiste mix van verkoopkanalen gaan we voor het beste resultaat!

Schinkel de Weerd laat geen kans onbenut. Ook 's avonds en op zaterdag zijn de makelaars bereid om de woningen te bezichtigen met potentiële kopers. In de avonduren een gesprek voeren omtrent de verkoop van uw woning behoort eveneens tot de mogelijkheid.

Schroom niet en neem contact op voor vragen en/of meer informatie over onze dienstverlening. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor.
 

NVM-makelaar - Kwaliteit gewaarborgd!


De makelaars van Schinkel de Weerd zijn lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende zaken). Door verplichte educatie, het NVM uitwisselingssysteem en de NVM erecode is deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid gewaarborgd.
Kantoor Vestiging Schinkel de Weerd Makelaardij

Schinkel de Weerd Makelaardij

OOST-SOUBURG

Kanaalstraat 41
4388 BK Oost-Souburg
KvK nummer: 22039935
BTW nummer: NL805375855B01

Routeplanner

Route van naar Kanaalstraat 41, 4388 BK Oost-Souburg