Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen
De Heeren van Essen

De Heeren van Essen

Middelburg

beschikbaar

€ 490.000,- tot € 990.000,- V.O.N.

Omschrijving

Woonmarkt Middelburg: zaterdag 30 september.
Graag nodigen wij u uit voor de open dag tijdens de Woonmarkt Middelburg op zaterdag 30 september aanstaande.
Wij verwelkomen u graag bij Van der Valk Hotel Middelburg van 13:00 uur tot 16:00 uur.
Aanmelden is niet nodig.

U BENT KLAAR VOOR DE TOEKOMST MET EEN APPARTEMENT VAN DE HEEREN VAN ESSEN
De appartementen van De Heeren van Essen zijn met veel aandacht en zeer duurzaam (bijna-energie-neutraal) ontwikkelt en gerealiseerd. Bij de Heeren van Essen staat een gezonde leefomgeving met duurzaamheid hoog in het vaandel, ook na oplevering van uw appartement. Daarom is er, naast de Landschapstuin, het Tuinjuweel en een duurzame installatie, nu een pakket aan persoonlijke duurzame woonwensen.

Want wat dacht u van een keuze uit:
• Persoonlijk oplaadpunt elektrische auto;
• Klimaatbeheersing in uw nieuwe woning;
• Automatische bediening zonwering (screens);
• Een unieke DeHeerenVanEssen elektrische fiets;
• Een uitbreiding van de capaciteit warmte-installatie;
• Slimme Domotica oplossingen voor in uw nieuwe woning;
• Andere persoonlijke (duurzame) woonwensen;

De voucher* heeft een waarde van € 7.500,- incl. BTW. Meer informatie? Bezoek de aankomende verkoopdag!

*Actievoorwaarden van toepassing, informeer naar de voorwaarden of bekijk de (actie)voucher.

De Heeren van Essen
Langs een kronkelende laan in het landschap van Essenvelt verrijzen straks ultiem mooie appartementgebouwen: De Heeren van Essen. De in totaal 32 appartementen worden verdeeld over twee gebouwen, Allure & Bravoure. Ieder gebouw huisvest 13 riante appartementen, één geweldige special en twee fantastische penthouses. Intiem wonen met een geweldig weids uitzicht – wat een gevoel!

INTIEM WONEN
De statige laangerichte entree van de twee appartementgebouwen refereren aan het landhuis van de familie Van Essen dat hier ooit stond. De manier waarop de twee gebouwen een relatie aangaan met de omgeving, is heel bijzonder; namelijk voor iedere toekomstige eigenaar van een woning een ware penthousebeleving. Niet alleen gezien de ligging van de gebouwen, maar zeker ook de vergezichten, de indelingsmogelijkheden, maar bovenal door het gebruik van organische vormen, waardoor licht, lucht en ruimte hoogtij vieren.
De in totaal 32 appartementen worden verdeeld over twee gebouwen. Ieder gebouw huisvest 13 riante appartementen, één geweldige special en twee fantastische penthouses De prijzen van de woningen starten vanaf ca. € 490.000,- v.o.n. De woonoppervlaktes variëren van ca. 103 m² tot ca. 189 m².

BIJZONDER DUURZAAM
Essenvelt telt straks 400 woningen voor een heel uiteenlopende doelgroep. De statige laan waaraan De Heeren van Essen komen te staan, is het gouden randje. Bijzonder aan Essenvelt is het duurzame, groene en waterrijke karakter.
“We gaan bijvoorbeeld geen riolering aanleggen voor regenwater. Met slimme systemen zorgen we ervoor dat dit op een zodanig wordt afgevoerd dat de natuur er nog wat aan heeft en bewoners geen overlast ervaren. Ook worden er allerlei maatregelen getroffen om een biodiverse, natuurinclusieve leefomgeving te maken die fijn is voor mens en dier. Dat er in de wijk geen voorzieningen komen is alleen maar fijn. Rust verzekerd! Maar dan wel met de reuring nabij.”

ZO COMFORTABEL IS HET HEDEN
De Heeren van Essen wordt gebouwd volgens de laatste normen en eisen. Dat betekent dat de appartementen gasloos worden. Ook krijgt elk appartement een duurzaam verwarmingssysteem dat via de vloer verwarmt én koelt. Natuurlijk is de isolatie van wanden en ramen zeer hoogwaardig. Dit draagt bij aan een fijn binnenklimaat, en contactgeluid is er niet of nauwelijks.

TOEKOMSTGERICHT
Zo lang mogelijk zelfstandig wonen in je eigen huis. Dat willen we allemaal. Alleen de indeling of voorzieningen laten het helaas niet altijd toe. De appartementen van De Heeren van Essen zijn klaar voor de toekomst. Brede doorgangen, vrijwel drempelloos en natuurlijk is er een lift aanwezig.

TUINJUWEEL
Aan de achterzijde tussen de twee gebouwen, midden in het groen verrijst straks het ‘Tuinjuweel’: een tuinhuisje speciaal voor alle bewoners van De Heeren van Essen. Het nodigt u uit om daar te verblijven, te ontmoeten, te ontspannen, de tuin te onderhouden of gewoon te genieten. En ja, we begrijpen dat u misschien niet allen even ‘groene vingers’ heeft, maar zeg nu zelf: u wilt hier toch jarenlang van kunnen blijven genieten? Het Tuinjuweel is een klein bouwwerkje dat straks door de bewoners gezamenlijk gebruikt kan worden. U vindt hier ruimte om te ontspannen, leest hier een boek, drinkt een kop thee, of u gaat met de schoffel in de hand een ronde door de tuin maken. Samen genieten op het terras van een bewonersbarbecue of gewoon van mooie levensverhalen van en avonturen met elkaar.
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl