Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Laurenshof
Laurenshof
Laurenshof
Laurenshof
Laurenshof
Laurenshof
Laurenshof

Laurenshof

Middelburg

beschikbaar

€ 570.000,- tot € 765.000,- V.O.N.

Omschrijving

START VERKOOP LAURENSHOF FASE 11
ZATERDAG 25 NOVEMBER 2023
VAN 10:00 - 12:00 UUR OP DE BOUWPLAATS VAN LAURENSHOF, SINT-LAURENS


De bouw van Laurenshof fase I is gestart. Nog maar 1 bouwnummer te koop!

De realisatie van de prachtige dorpsvilla’s op deze felbegeerde plek, aan de groene rand van Sint Laurens, komt steeds dichterbij. De bouw is gestart en de laatste twee woningen van fase I zijn in verkoop. Ontdek deze unieke kansen.

Een intiem hof vol unieke kwaliteiten, bouw hier aan uw droomwoning
Aan de rand van Sint Laurens verrijst een intiem hof met dorpsvilla’s en woningen met gelijkvloers woonprogramma vol unieke kwaliteiten. Deze vrijstaand geschakelde woningen, in diverse grootten, bieden de mogelijkheid tot een flexibele indeling, passend bij uw (woon) wensen.

Ruim, comfortabel en behaaglijk, maar dan wel met het A+++ energielabel! Royalere leefruimtes, een gelijkvloers woonprogramma of juist liever meer tuin? Maak uw wensen kenbaar; in Laurenshof
verwezenlijken wij ze graag voor u!

De rust en ruimte van Sint Laurens, de dynamiek van Middelburg
Grenzend aan de prachtige Walcherse polders krijgt de realisatie van Laurenshof vorm. Nieuwbouw in een unieke, landelijke omgeving én beleving. Wonen met vrij zicht over de polders en de toekomstige waterpartijen.

Maak kennis met Laurenshof en ontdek het heerlijke dorp in de luwte van Middelburg, op een steenworp afstand van het historische centrum.
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl