Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Veersepoort 5 - Huurwoningen
Veersepoort 5 - Huurwoningen
Veersepoort 5 - Huurwoningen
Veersepoort 5 - Huurwoningen

Veersepoort 5 - Huurwoningen

Middelburg

verhuurd

€ 1.250,- tot € 1.325,-

OmschrijvingDe verhuur is van start! Alle verhuurdocumentatie is voor u beschikbaar. 

Download hier de verhuurdocumentatieGroen en gemoedelijk wonen met het centrum van Middelburg binnen handbereik. Dat is wonen in Veersepoort 5. Binnen deze wijk worden 9 huurwoningen gerealiseerd, acht tussenwoningen en één hoekwoning.Indien u na het doornemen van de verhuurdocumentatie concrete belangstelling heeft voor een huurwoning in Veersepoort5, kunt u een inschrijfformulier indienen. Inschrijfformulieren kunnen uiterlijk tot en met donderdag 7 maart 2024 worden ingediend.

Inschrijvingen die na 7 maart ontvangen worden, zullen niet in de eerste toewijzingsronde worden meegenomen.Veersepoort 5 is een plek om je thuis te voelen. Alle woningen worden voorzien van de laatste technieken op het gebied van klimaatinstallaties en zijn zeer energiezuinig. Hierdoor kun je in elk seizoen op verantwoorde wijze genieten van een comfortabel binnenklimaat! De wijk is ruim opgezet met veel groen en het Vogelpark in de buurt. Hier ervaar je ruimte om je heen, maar is het centrum van Middelburg slechts een fietsrit van 5 minuten van je verwijderd. De groene en waterrijke omgeving is perfect om te recreëren, wandelen en te genieten van de buitenlucht.Huurwoningen:

De aantrekkelijke hofwoningen zijn gelegen aan een hofje. De inrichting van dit hofje, zo heeft de gemeente aangegeven, wordt nader bepaald. De woningen zijn 2 laags en beschikken over een royale woonkamer met open keuken en een schuifpui naar de achtertuin. De woningen hebben een diepe achtertuin waarin een berging van 5 m2 is gesitueerd. Op de ruime eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer gesitueerd.Kenmerken:

• Woonoppervlak van ca. 114 m2

• 3 slaapkamers

• Comfort door het vloerverwarmingssysteem

• Compleet met keuken, badkamer, toilet en duurzaam energiesysteem

• Buitenberging van circa 5 m2

• Achtertuin met een lengte van circa 10 meter

• De huurwoningen worden opgeleverd zonder wand- en vloerafwerking en tuininrichting.

• Indicatie voorschot servicekosten € 25 - € 30 per maandLet op; één van de verhuurvoorwaarden is dat de inkomenseis (bruto maandsalaris) minimaal 3,5x de maandhuur bedraagt. Hierbij wordt een 2e inkomen volledig meegenomen. 

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl