Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Veersepoort 5
Veersepoort 5
Veersepoort 5
Veersepoort 5
Veersepoort 5
Veersepoort 5
Veersepoort 5
Veersepoort 5
Veersepoort 5
Veersepoort 5

Veersepoort 5

Middelburg

beschikbaar

€ 322.400,- tot € 980.000,- V.O.N.

Omschrijving

ZATERDAG 30 SEPTEMBER OPEN DAG
Op zaterdag 30 september tussen 10:00-12:00 uur zijn de makelaars van Schinkel de Weerd en Sinke Komejan weer aanwezig op de bouwlocatie van Veersepoort 5, om u álles te vertellen over de laatste twee energiezuinige appartementen van Veersepoort 5. De ingang is ter hoogte van de kruising van de Nassaulaan en Sportlaan te Middelburg.

Woonmarkt Middelburg: zaterdag 30 september.
Graag nodigen wij u uit voor de open dag tijdens de Woonmarkt Middelburg op zaterdag 30 september aanstaande.
Wij verwelkomen u graag bij Van der Valk Hotel Middelburg van 13:00 uur tot 16:00 uur.
Aanmelden is niet nodig.


Benieuwd naar de groene woonomgeving van Veersepoort 5? Laat u rondleiden op locatie door de makelaar en beleef de vrijheid die de natuur te bieden heeft. U kunt de open dag zonder afspraak bezoeken. De open dag vindt plaats op de bouwplaats van Veersepoort 5. Zien we u snel?


Wonen in een groene wijk op steenworp afstand van het centrum van Middelburg!
Groen en gemoedelijk wonen met het centrum van Middelburg binnen handbereik. Dat is wonen in Veersepoort 5. Op deze locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen 75 eengezinswoningen en 33 appartementen.

Een groene buurt voor iedereen
Veersepoort 5 staat voor rustig en aangenaam wonen met een groene woonbeleving, waarbij je alle voordelen van een stad binnen handbereik hebt. Bij de ontwikkeling is ingezet op een gevarieerde woonwijk voor diverse doelgroepen. De woningen zijn zowel geschikt voor ouderen als voor gezinnen met een wisselende gezinssamenstelling. De groene- en waterrijke omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten van de buitenlucht.

Duurzame nieuwbouw
Ook op het gebied van duurzaamheid is Veersepoort 5 zeer ambitieus. Alle woningen worden voorzien van de laatste technieken op het gebied van klimaatinstallaties en zijn zeer energiezuinig. Hierdoor kun je in elk seizoen op verantwoorde wijze genieten van een comfortabel binnenklimaat!

De woningen
Veersepoort 5 bestaat uit 75 eengezinswoningen, 30 appartementen en 3 penthouses verdeelt over royale stadsvilla’s, smaakvolle hofwoningen en luxe appartementen. Wat deze woningen uniek maakt is de grote diversiteit aan woonmogelijkheden en indelingsopties. Hierdoor kan je de woning aanpassen aan de hand van je eigen woonwensen.

Welke woning je ook kiest, alle woningen hebben in ieder geval één ding gemeen: ze zijn allemaal zeer energiezuinig én gelegen in het mooiste stukje van Middelburg!
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl