Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Hof Vlugtenburg Laanhuys - bouwnummer 5
Hof Vlugtenburg Laanhuys - bouwnummer 5

Hof Vlugtenburg Laanhuys - bouwnummer 5

OOST-SOUBURG

verkocht

verkocht

woonhuis
vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Woonoppervlakte 220 m²
Aantal slaapkamers 5

Omschrijving

Wonen op een luxe hof, aan de rand van Oost-Souburg, Vlissingen én Middelburg. Met alle eigentijdse gemakken van moderne nieuwbouw. Negen statige villa’s, royale kavels, verrassende extra’s. Achter de toegangspoort tot het hof brengt de centrale groene hoflaan u bij uw villa vol karakter. Groen omzoomd, met luxe omarmd, door kwaliteit omgeven.

Een rustiek polderweggetje verbindt Hof Vlugtenburg met de talrijke voorzieningen. En daarmee ook met de A58, de uitnodigende stranden, bos- en duingebieden. Direct naast het hof word een groene landschapstuin aangelegd, vol biodiversiteit. Zodoende bent u verzekerd van fraai zicht, rust en nog meer omgevingskwaliteit.

Laanhuys – Bouwnummer 5
Vrijstaande villa. Met 220 m² voldoende ruimte voor o.a. zes royale kamers, waarvan één slaap- met badkamer beneden. Het statige Laanhuys heeft een dubbele carport, in het hekwerk rondom zijn poorten aangebracht naar de voordeur en de carport. Het perceel is 1.135 m² groot.

Achter de karakteristieke gevels gaat veel modern en luxueus comfort schuil. Al mag u de hoge isolatiewaarde, kunststof kozijnen met draai/ kiepramen, vloerverwarming en (top)koeling en eigen individuele bodem water/warmtepomp anno 2021 gerust als vanzelfsprekend beschouwen. Om het karakter te behouden liggen de zonnepanelen op de carport, dus zonder het klassieke pannendak te ontsieren. Ook zo’n voorbeeld van karakter: de plafonds op de begane grond zijn ca. 2,80 meter hoog. Ruim boven de standaard.

Verhuisklaar opgeleverd
Een compleet betegelde badkamer inclusief sanitair en badmeubel, een topkeuken met inbouwapparatuur, alle (!) wanden afgewerkt met vliesbehang en door de hele woning gesausd, kunststof kozijnen met authentieke look maar modern draai/kiepsysteem. Beide verdiepingen worden zelfs opgeleverd met raambekleding voor alle ramen en met pvc-vloeren. Zo compleet wordt er opgeleverd. De carport? Jazeker, die zit in de prijs. Ook wanneer er een dubbele ingetekend staat.

De woning wordt met een ingezaaid gazon opgeleverd. Naar de voordeur van uw villa ligt bestrating en het pad naar uw carport krijgt kiezelgrind. Tijdens het bouwrijp maken is een deel van de hekwerken met bijbehorende beplanting rondom het hof reeds gerealiseerd. Het resterende deel wordt uiteraard ten tijde van de oplevering uitgevoerd. Overleg met de hovenier voor een volledig aangelegde tuin.

Maak nu een afspraak voor een informatiegesprek. De makelaar vertelt u graag alles over Hof Vlugtenburg en de nog beschikbare bouwnummers. Vervolgens leidt de makelaar u rond op de bouwlocatie. De bouwlocatie is uitsluitend op afspraak via de makelaar te bezoeken.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Aantal woonlagen
3
Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend
Voorzieningen
tv kabel, dakraam, zonnepanelen, balansventilatie
Isolatie
volledig geisoleerd

Energie

Verwarming
vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Warm water
elektrische boiler eigendom, aardwarmte

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
220 m²
Perceeloppervlakte
1.135 m²
Inhoud
838 m³
Bergruimte oppervlakte
17 m²
Buitenruimte oppervlakte
19 m²

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin
tuin rondom

Garage / Schuur / Berging

Garage
carport
Parkeergelegenheid
op eigen terrein
Schuur/berging
vrijstaand hout
Lees meer

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl