Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
John H. Raiser Park (Kavel 1)

John H. Raiser Park (Kavel 1)

OOST-SOUBURG

verkocht

verkocht

onbekend

Omschrijving

John H. Raiser Park; vrije kavels

Sommige plekken zijn zo uniek, die zou je het liefst geheim willen houden.
Zoals hier, dichtbij het centrum van Oost-Souburg. De percelen die wij hier te koop aanbieden, lijken je als het ware te omarmen. Wie landelijk en vrij wil wonen, moet zeker komen kijken. 

Het perceel dat we voor u ontdekt hebben, ligt een beetje verborgen tussen de Kromwegesingel, Vlissingsestraat en de A58. Hier heeft u de mogelijkheid om een grote zonnige tuin met volop privacy te realiseren.
Op deze unieke locatie creëren wij bouwkavels zo ruim en groot dat het zeker de gelegenheid geeft om uw eigen fruitbomen te planten en om scharrelkippen te houden.

Geniet van de prachtige bloesem in het voorjaar en van het plezier om in het najaar je eigen fruit te oogsten. 

Het John H. Raiser Park bestaat uit drie bouwkavels waar u naar uw eigen smaak een landelijke woning kunt realiseren. De woningen worden gesitueerd op ruime kavels en de woningen zijn met de voorgevel naar de straat gericht.
De woningen worden via het park en vervolgens de Kromwegesingel, ontsloten. De ruimte rondom het park is deels openbaar toegankelijk en heeft een groene uitstraling met een grasstrook met daarin bomen. Aan de noordkant wordt een brede waterpartij gerealiseerd.
Deze groene uitstraling met water versterkt het beoogde karakter van het gebied: ‘Landelijk Zeeuws’. Ook wordt er, naast parkeren op eigen terrein, geclusterd geparkeerd in de openbare ruimte.

Kavel 1: 1789 m²
Wanneer u het park binnen rijdt, bevindt het eerste perceel zich aan uw linkerzijde. Het royale kavel met een grootte van  1558 m² is gesitueerd met de achtertuin op het Zuidoosten.
Door de forse afmetingen van het perceel vindt u de gehele dag door een plek in de tuin waar u heerlijk in de zon kunt genieten.

Op dit perceel mag een woning worden gebouwd met een maximale inhoud van 750 m³
De maximale goothoogte van de woning bedraagt 4 meter en de maximale nokhoogte bedraagt 9,5 meter.

De groenstrook met een oppervlakte van 231 m² gelegen aan de Oostzijde en aan de Noordzijde van het perceel behoren bij het perceel. Hier mag niet op worden gebouwd en dient als groene scheiding tussen de weg en het perceel, deze zal worden aangeplant met Zeeuwse haag en knotwilgen. Deze groenstrook wordt met de bestemming “Tuin” geleverd. Door de sloot aan de Westzijde is er een landelijke scheiding aangebracht tussen uw perceel en het perceel van de buren.

Op de linker pagina is ter indicatie een impressie weergegeven van een modelwoning met een bij het beeld- en kwaliteitsplan passende stijl.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
niet van toepassing
Huidige bestemming
bouwgrond

Energie

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.789 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Buitenruimte

Ligging
in woonwijk
Lees meer

Media

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl