Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Vrije Kavels, bouwnummer 37

Vrije Kavels, bouwnummer 37

OOST-SOUBURG

verkocht

verkocht

Omschrijving

Algemeen Souburg-Noord
Het gemoedelijke, dorpse karakter van Oost-Souburg wordt doorgetrokken in de bouwstijl en gebiedsontwikkeling. Roodbruine bakstenen en klassieke details geven de architectuur haar unieke uitstraling. De ruimtelijke, groene opzet met veel ruimte voor natuurlijke elementen maakt de wijk een met de natuur. Het park aan de overkant van het meer is een ontmoetingsplek voor jong en oud. In het park komen leren en ontdekken samen door ruimte voor buitenklassen, landelijke inrichting en eetbare beplanting. Het sportveld, uitkijkpunt en steiger brengen alle generaties van de wijk samen. Samen eten, leren en genieten krijgt in Souburg Noord een geheel nieuwe dimensie!

In het deelgebied ''De Landerijen'' liggen verspreid 16 vrije bouwkavels met een kavelgrootte van 548 tot 850 m2 groot! Op een vrije bouwkavel kunt u uw eigen droomwoning realiseren. Stuk voor stuk met uitzicht op de groene, landelijke omgeving.

Bouwrijpe vrije bouwkavels
Gemeenschappelijk hebben alle kavels haar ruime en groene karakter en de aantrekkelijke omliggende openbare ruimte.
Wanneer u een bouwkavel koopt, dan krijgt een bouwrijp perceel in uw bezit. Dit wil zeggen, een perceel dat te bereiken is via een bouwweg dan wel een bestaande weg en voorzien is van aansluitmogelijkheden op elektriciteit, water, internet en telefonie. Er wordt geen gasafsluiting gerealiseerd. De grond van de bouwkavel is gereed om bebouwd te worden.

Uniformiteit geeft kwaliteit. Daarom zijn er spelregels voor bebouwing in Souburg Noord, ook voor de vrije kavels. Maar wie ze benadert als ‘inspirerend’ droomt en bouwt verder. Jij maakt Souburg Noord mooi! Voor iedere bouwkavel is een kavelpaspoort samengesteld, met specifieke informatie over de bouwkavel.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Status
verkocht
Lees meer

Locatie

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl