Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Feel Good
Feel Good
Feel Good
Feel Good
Feel Good
Feel Good
Feel Good
Feel Good
Feel Good

Feel Good

Middelburg

Toekomstig

Vanaf € 405.000,- v.o.n.

Woonpark Mortiere

Omschrijving

Nu in verkoop – inschrijven tot 15 mei 12.00 uur
Fase 1 – 20 energiezuinige nieuwbouwwoningen

Feel Good is het harmonische onderdeel van Woonpark Mortiere, een prachtige jazzcompositie die een glimlach op ieders gezicht tovert. Hier woon je aan het park, kijk je uit op het park of leef je aan een gezellige straat of in een hofje. Door de aantrekkelijk variatie van woningen leven jong en ouder, singles, stellen en gezinnen – kortom iedereen – hier ontspannen samen. Dit gaan we in meerdere fasen verkopen en bouwen. Laat je verleiden en Feel Good.


WONINGAANBOD WAAR JE BLIJ VAN WORDT
Feel Good is straks voor 102 gezinnen, singles of stellen een heerlijk nieuw thuis. De 102 energiezuinige nieuwbouwwoningen zijn er in allerlei typen en groottes. Van een vrijstaande woning in het park tot een semibungalow met bad- en slaapkamer op de begane grond, een mooie rijwoning of een royale twee-onder-een-kapwoning. Bekijk het complete woningaanbod en vind je droomhuis op deze geweldige plek aan het park.

Feel Good voelt goed voor mens en dier. Het plan is duurzaam én komt op een van de mooiste plekjes in de wijk: in en aan het centrale park. En dan te bedenken dat je hiervandaan ook zo de natuur in fietst of wandelt. En heb je zin in een paar uurtjes strand? Je bent er zo.

De natuur uit de omgeving vindt zijn weg in Feel Good. Natuurlijk door het park maar ook door het gebruik van groene erfafscheidingen, wadi’s, grasstenen in de parkeerplaatsen en het fraai aan te leggen binnenterrein van de hofjeswoningen. Al het groen nodigt dieren uit om hier gezond te leven. En om jou een zorgeloze, comfortabele toekomst te bieden bouwen we uitstekend geïsoleerde woningen met bodemwarmtepomp en zonnepanelen.
Lees meer

Interesse?

Neem contact op!

0118-460300 info@schinkeldeweerd.nl